=

Gratis offertes vergelijken

=

Specialistisch advies

=

Bespaar met verduurzamen

=

Binnen 24 u je offerte in huis

verdiepingsVloerisolatie

// Verdiepingsvloerisolatie draagt bij aan de duurzaamheid van uw woning

Voordelen van verdiepingsvloerisolatie

Bij verdiepingsvloerisolatie wordt er vanaf de zolder isolatie aangebracht onder de vloer. Verdiepingsvloerisolatie is mogelijk vanuit een zolder die goed toegankelijk is. Wanneer de vloer niet geïsoleerd is, is de kans groot dat u veel warmte verliest in huis. Het gevolg is dat uw woning snel koud wordt en u meer moet stoken. En dat betekent natuurlijk ook een stijgende energierekening. Met verdiepingsvloerisolatie kan u besparen op uw energiekosten.

Besparing en rendement van verdiepingsvloerisolatie

Verdiepingsvloerisolatie draagt bij aan de duurzaamheid van uw woning. Door de vloer te isoleren wordt het comfort in uw woning aanzienlijk verbeterd waardoor u er per direct profijt van heeft. Vooral in de winter zal er in een geïsoleerd huis aanzienlijk minder warmte worden verspild waardoor uw huis een stuk zuiniger is.

Een extra pluspunt is dat verdiepingsvloerisolatie in de zomer helpt om de warmte buiten te houden. Met goede isolatie beperkt u de warmteverlies tot een minimum en verhoogt u tevens de energiezuinigheid, en daarmee het energielabel van uw woning. Dit is van directe invloed op uw woningwaarde. Het isoleren van de verdiepingsvloer is een relatief kleine ingreep en kan binnen een dag gerealiseerd worden.

// Voordelig isoleren

Materialen voor verdiepingsvloerisolatie

Goede isolatie scheelt u onnodig stoken. Voor de verdiepingsvloerisolatie is goede isolatie van belang. Collectief Duurzaam werkt samen met landelijke partners die ieder gespecialiseerd zijn. De materialen kunnen uitstekend toegepast worden bij zolder/vlieringvloeren van hout die over een tussenruimte beschikken.

minerale wol

Minerale wol

Minerale wol is een wolsoort die speciaal ontwikkeld is voor inblaastoepassingen. De speciale vezelstructuur van de minerale wol zorgt ervoor dat er een duurzame isolatiedeken ontstaat die niet inklinkt en vochtafstotend is.

De voordelen van Minerale wol

Hoge isolatiewaarde
Het product is vochtwerend, waterafstotend en dampdoorlatend
Het product beschikt over een geluidsisolerende werking
Het product is brandwerend
Optimale vulling en verdeling

// Bespaar flink op de energierekening

Vraag je offertes voor isolatie online aan!

Na verzending ontvang je binnen 24 uur 3 offertes per e-mail toegestuurd. Beantwoord de eerste vraag om te beginnen!

Wil je meer weten of heb je hulp nodig?

Neem contact op met ons gespecialiseerde team. We adviseren je graag!