=

Gratis offertes vergelijken

=

Specialistisch advies

=

Bespaar met verduurzamen

=

Binnen 24 u je offerte in huis

HR++

// Wat is het en hoe isoleert het?

HR++ glas

HR++ glas (ook wel hoogrendementsglas) is een type dubbel glas dat extra goed isoleert dankzij een reflecterende metaalcoating en isolerende gasvulling tussen de glasbladen. Hoe groter het aantal plussen in de van het glas, hoe hoger de isolatiewaarde.

HR++ glas herken je aan de hand van de code geprint in de spouw van het glas. In dat geval zal er HR in de code zijn opgenomen. Ook is het te herkennen aan de hand van de onzichtbare metaalcoating. Hiervoor heb je een aansteker of smartphone met zaklamp nodig.

Houd de vlam of lamp op ongeveer 5 cm van het glas. Je ziet nu in de weerspiegeling van de ruit 4 vlammetjes. In het geval van HR glas heeft de tweede of derde vlam een iets afwijkende kleur. De reflecterende metaalcoating (HR coating) aan de binnenzijde van HR glas reflecteert warmtestraling waardoor de warmte binnen blijft. De gasvulling tussen de glasbladen zorgt ervoor dat de kou van buiten niet wordt doorgegeven aan de binnenruit en dat de warmte van binnen niet wordt doorgegeven aan de buitenruit.

hr++ glas

De voordelen van HR++ Glas

Hoge isolatiewaarde

Waardestijging van de woning

Inbraak werend
Lagere vaste lasten
Akoestische isolatie

// Bespaar flink op de energierekening

Vraag je offertes voor isolatieglas online aan!

Na verzending ontvang je binnen 24 uur 3 offertes per e-mail toegestuurd. Beantwoord de eerste vraag om te beginnen!

Wil je meer weten of heb je hulp nodig?

Neem contact op met ons gespecialiseerde team. We adviseren je graag!

Inhoud