=

Gratis offertes vergelijken

=

Specialistisch advies

=

Bespaar met verduurzamen

=

Binnen 24 u je offerte in huis

Hybride warmtepomp

De ideale tussenstap naar volledig gasloos verwarmen

Is je cv-ketel nog goed, maar wil je toch duurzaam verwarmen? Dan is een hybride warmtepomp de ideale tussenstap. De hybride warmtepomp is namelijk niet alleen geschikt voor elk merk of type cv-ketel, maar zijn ook voorbereid voor een all-electric installatie. Hierdoor kan in de toekomst, door eenvoudige toevoeging van een boiler voor warmwater en eventueel een klein elektrisch element, makkelijk afscheid genomen worden van je gasgestookte cv-ketel.

In een hybride warmtepompinstallatie zorgt een modulerende monoblock of split lucht/water warmtepomp op een zeer energiezuinige manier voor verwarming en eventueel ook koeling. Hiermee bespaar je niet alleen aanzienlijk op de gasrekening, maar ervaar je wellicht in de winter, in combinatie met eventuele extra isolatiemaatregelen, ook dat een warmtepomp comfort biedt.

Wat is een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp is een modulerende monoblock of split lucht/water warmtepomp die je samen met een cv-ketel kunt combineren in één installatie. Dit is een ideale oplossing als je cv-ketel nog goed is, maar je toch duurzaam wilt verwarmen. De hybride warmtepomp zorgt in deze combinatie voor het grootste deel van het jaar voor het verwarmen en actief koelen van je huis. Alleen bij piekbelasting schakelt de cv-ketel in. Daarnaast levert je cv-ketel het hele jaar door warm water voor je keuken en je badkamer.

Wanneer kiezen voor een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp is een ideale oplossing als je je woning duurzamer en goedkoper wilt verwarmen, maar het nog niet haalbaar is om over te stappen naar volledig te verwarmen zonder gas. Ideaal als je cv-ketel nog goed is, maar je toch al op je gasrekening wilt besparen. En je bespaart niet alleen op je gasrekening, maar je zorgt ook voor minder uitstoot van CO₂. Dankzij de hybride warmtepomp ben je bovendien voorbereid op een all-electric toekomst. En een warmtepomp in je woning is vaker mogelijk dan gedacht.

// Bespaar flink op de energierekening

Vraag je offertes voor een warmtepomp online aan!

Na verzending ontvang je binnen 24 uur 3 offertes per e-mail toegestuurd. Beantwoord de eerste vraag om te beginnen!

Wil je meer weten of heb je hulp nodig?

Neem contact op met ons gespecialiseerde team. We adviseren je graag!

Inhoud