=

Gratis offertes vergelijken

=

Specialistisch advies

=

Bespaar met verduurzamen

=

Binnen 24 u je offerte in huis

Partners

// Met wie werken we samen?

Onze partners

Collectief Duurzaam heeft partners over heel Nederland. Wij selecteren de beste partner om in uw regio de werkzaamheden uit te voeren.

De partners van Collectief Duurzaam voldoen allemaal aan dezelfde eisen, maar concurreren met elkaar op onder andere levertijden, type producten en prijs. Alle partners zijn geselecteerd op ervaring, kennis en klanttevredenheid.

Samen met onze partners kunnen wij u advies op maat aanbieden. Hiermee gaan wij kijken naar wat de opbrengsten zijn, de totale investering, de terugverdienperiode en welke extra mogelijkheden er allemaal zijn. Voor een optimale manier van werken hebben wij nauw contact met de verschillende partners. Deze partners hebben ieder hun specialiteiten. Samen bekijken we alle mogelijkheden zodat u een vrijblijvende offerte krijgt die het beste aansluit op uw wensen en behoeften.

Ecsol Isolatie

Ecosol Isolatie is een gerenommeerd isolatiebedrijf met ruim 15 jaar ervaring in de isolatiebranche.

Ecosol Isolatie werkt uitsluitend met veilige en duurzame producten en geeft standaard 10 jaar garantie op hun werkzaamheden. Ecosol Isolatie zijn volledig gecertificeerd volgens de huidige regels, is altijd representatief en professioneel.

WoDu

WoDu is dé specialist in het installeren van zonnepanelen en warmtepompen. Zij maken gebruik van gecertificeerde en kwalitatieve producten. WoDu heeft ruim 10 jaar ervaring in het verduurzamen van woningen. Zij kenmerken zich door een hoge klanttevredenheid en hoge vakmanschap.

// Wat vinden anderen?

Vlot en keurig verlopen

“We hebben de spouw en vloer laten isoleren. Beide opdrachten werden op dezelfde dag uitgevoerd en na de werkzaamheden werd alles netjes achtergelaten. 2 dagen later was de subsidie aanvraag ingediend door Collectief Duurzaam. Alles is vlot en keurig verlopen. Zeker aan te raden.”

M. Scholman

Hengelo

Wil je meer weten of heb je hulp nodig?

Neem contact op met ons gespecialiseerde team. We adviseren je graag!

Inhoud