=

Gratis offertes vergelijken

=

Specialistisch advies

=

Bespaar met verduurzamen

=

Binnen 24 u je offerte in huis

Isolatie

// Isoleren is een goede investering voor elke woning

Woningisolatie

Bij Collectief Duurzaam is de isolatie van uw huis in een handomdraai geregeld en van A tot Z verzorgd. Na het isoleren laten de experts uw woning netjes achter en kunt u direct beginnen met profiteren!

Lagere lasten

Een goed geïsoleerde woning zorgt voor minimaal energieverlies en een lagere maandelijkse lasten. Door woningisolatie is er minder kou en tocht in huis, het voelt behaaglijker aan en vochtproblemen zijn verleden tijd. Daarnaast draagt u ook nog bij aan een duurzamere leefomgeving doordat u minder CO2 uitstoot. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het isoleren van de woning.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een speciale vorm van isolatie die het mogelijk maakt goedkoop & effectief te isoleren. Dit wordt gedaan door een isolatielaag in uw “spouwmuren” te spuiten. De spouw is een ruimte tussen de binnen- en buitenmuur en is in oudere woningen vaak hol. Het idee was destijds dat de laag lucht hielp met isoleren. Inmiddels weten we beter en vullen we deze ruimte met speciaal materiaal.

Vloerisolatie

Bij vloerisolatie isoleren wij de vloer op de benedenverdieping. Dit doen wij door het plafond van de kruipruimte te voorzien van hoogwaardig isolatiemateriaal. Hierdoor warmt de vloer beter op en voelt het hele huis behaaglijker aan. Dé isolatie oplossing voor koude voeten.

Dakisolatie

Dakisolatie levert voornamelijk een bijdrage aan uw wooncomfort en u bespaart direct! Het (schuine)dak zal minder warme lucht doorlaten dan eerst, waardoor het veel prettiger word. Natuurlijk is dat niet het enige voordeel. Zo bespaart u namelijk direct op uw maandelijkse lasten en verhoogd u de waarde van uw woning.

Bodemisolatie

Bodemisolatie is dé oplossing voor vochtproblemen in huis. Door de bodem van uw kruipruimte te isoleren wordt de luchtvochtigheid in uw huis beter in balans gebracht. Dit zorgt voor een gezonder leefklimaat en meer wooncomfort. Zo profiteert u van verbeterde luchtvochtigheid, een comfortabel huis én een goede investering voor de toekomst.

spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

vloerisolatie

Vloerisolatie

bodemisolatie

Bodemisolatie

dakisolatie

Dakisolatie

verdiepingsvloerisolatie

Verdiepingsvloerisolatie

spouwmuurisolatie verwijderen

Spouwmuurisolatie verwijderen

// Bespaar flink op de energierekening

Vraag je offertes voor isolatie online aan!

Na verzending ontvang je binnen 24 uur 3 offertes per e-mail toegestuurd. Beantwoord de eerste vraag om te beginnen!

Wil je meer weten of heb je hulp nodig?

Neem contact op met ons gespecialiseerde team. We adviseren je graag!

Inhoud