=

Gratis offertes vergelijken

=

Specialistisch advies

=

Bespaar met verduurzamen

=

Binnen 24 u je offerte in huis

Zonnepanelen

// Een goede, duurzame investering

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een zeer goede duurzame investering voor uw woning. Het klimaat in Nederlands is namelijk zeer gunstig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw dak. Wanneer de zon schijnt, bespaart u op uw energierekening en zo verdient u de aanschafprijs weer terug.

Besparen met zonnepanelen

Na een aantal jaren heeft u de kosten terugverdiend en kunt u verdienen aan uw zonnepanelen. Zo heeft u een mooi rendement op uw zonnepanelen. Met tien zonnepanelen kan een huishouden van twee personen al tot 60% besparen op het verbruik in energie en dat scheelt in de portemonnee.

Doorgaans duurt het ongeveer zeven tot acht jaar voordat u de investering in zonnepanelen weer heeft terugverdiend. N deze tijd heeft u feitelijk gezien gratis stroom vanaf uw eigen dak. Wilt u graag zonnepanelen plaatsen op het dak van uw woning? De zonnepanelen van Collectief Duurzaam leveren tenminste een opbrengst gedurende 25 jaar. U zult vanaf het achtste jaar dus nog minimaal 17 jaar winst maken op de zonnepanelen.

Topkwaliteit zonnepanelen aanschaffen bij Collectief Duurzaam

Zonnepanelen liggen het liefst in de volle zon. Een dak georiënteerd op het zuiden levert maximaal rendement, mits er niet te veel schaduw is natuurlijk. Bij Collectief Duurzaam richten wij ons niet alleen op schuine daken maar ook voor platte daken bieden wij oplossingen. Tevens hebben wij t al van mogelijkheden voor daken gericht op het oosten of het westen en zelfs voor daken met schaduw hebben oplossingen.

schuin dak zonnepaneel

Schuin dak

plat dak zonnepaneel

Plat dak

indak zonnepaneel

Indak

zonnepanelen in veldopstelling

Veldopstelling

// Bespaar flink op de energierekening

Vraag je offertes voor zonnepanelen online aan!

Na verzending ontvang je binnen 24 uur 3 offertes per e-mail toegestuurd. Beantwoord de eerste vraag om te beginnen!

Wil je meer weten of heb je hulp nodig?

Neem contact op met ons gespecialiseerde team. We adviseren je graag!

Inhoud