=

Gratis offertes vergelijken

=

Specialistisch advies

=

Bespaar met verduurzamen

=

Binnen 24 u je offerte in huis

Zonnepanelen schuin dak

// Wat is het en hoe werkt het?

Zonnepanelen schuin dak

Steeds meer daken van woningen in Nederland zijn voorzien van zonnepanelen, en dat is natuurlijk niet voor niets. Met zonnepanelen kan de zon u namelijk een hoop geld opleveren. Met behulp van zon- en daglicht kunnen de zonnepanelen eigen energie opwekken, de stroom die wordt geproduceerd kunt u zelf gebruiken en hoeft u vervolgens zelf niet meer af te nemen van uw energieleverancier. U ziet hierdoor de energierekening maandelijks flik dalen. Welk soort zonnepanelen voor u van toepassing is, bekijken we graag samen met u.

De aanschaf van zonnepanelen betreft een investering die u binnen 6 tot 8 jaar weer zult terugverdienen. Daarna zult u profiteren van de winst die u maakt en bijkomend voordeel is dat uw energiezuinige woning in waarde stijgt omdat deze aantrekkelijker is voor kopers. Het is mogelijk om zonnepanelen op verschillende type daken te plaatsen. De meest voorkomende manier is het plaatsen van zonnepanelen op een schuin dak.

Zonnepanelen laten plaatsen op uw schuine dak

Bij Collectief Duurzaam bent u aan het juiste adres voor het laten plaatsen van zonnepanelen. Wij bieden oplossing voor diverse soorten daken, waaronder ook zonnepanelen voor schuine daken. Op vrijwel ieder schuin dak is het mogelijk om zonnepanelen te laten plaatsen. Wij plaatsen zonnepanelen zowel op een golfplaten dak als op dakpannen of een bitumen dak.

Er is voor elk daktype wel een oplossing te vinden. Het plaatsen van de zonnepanelen door Collectief Duurzaam gebeurt zo optimaal mogelijk voor het hoogst mogelijke rendement. Ook op schuine daken met schaduw of daken gericht op het oosten of westen kunnen door ons zonnepanelen worden geplaatst. Onze ervaren en vakkundige installateurs zorgen voor de meest optimale opstelling en correcte bevestiging van de zonnepanelen op uw schuine dak!

indak zonnepanelen

Voordelen van zonnepanelen

Binnen 6 tot 8 jaar heeft u uw investering terug
Waardevermeerdering van uw woning
Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
Directe verlaging van uw energierekening
Zonne-energie is goed voor het milieu

// Bespaar flink op de energierekening

Vraag je offertes voor zonnepanelen online aan!

Na verzending ontvang je binnen 24 uur 3 offertes per e-mail toegestuurd. Beantwoord de eerste vraag om te beginnen!

Wil je meer weten of heb je hulp nodig?

Neem contact op met ons gespecialiseerde team. We adviseren je graag!

Inhoud