=

Gratis offertes vergelijken

=

Specialistisch advies

=

Bespaar met verduurzamen

=

Binnen 24 u je offerte in huis

Warmtepomp

// Haal de warmte in huis met een warmtepomp

Perfect comfort

Met een warmtepomp creëer je het perfecte comfortniveau in je huis tegen betaalbare kosten en met respect voor de natuur. Door onze jarenlange ervaring heb je een ruime keuze uit een zeer gevarieerd assortiment warmtepompen voor bijna élke situatie.

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht, ventilatielucht of uit de bodem (grondwater / aarde). Deze energie wordt door een warmtepomp met een hoog rendement omgezet in warmte voor een comfortabele temperatuur voor de verwarming van je woning en/of voor het verwarmen van tapwater.

Kies de warmte die bij je past

Een warmtepomp is een goed alternatief voor de cv-ketel, wanneer je overweegt je huis te verwarmen zonder gas. Je kunt ook verwarmen met een warmtepomp in combinatie met je cv-ketel, dit noemen we een hybride oplossing, maar wat is nu de beste oplossing voor jouw woning? Dat is per woning verschillend. Er is dus niet één standaard antwoord op de vraag: welke warmtepomp past het beste bij mij en wat kost een warmtepomp? Ook een vraag over het rendement is voor iedere woning anders. Geen pasklare antwoorden maar wel heel veel informatie en tips hoe je jouw huis comfortabel kunt verwarmen met een warmtepomp.

hybride warmtepomp

Hybride warmtepomp

warmtepomp

All electric warmtepomp

// Bespaar flink op de energierekening

Vraag je offertes voor een warmtepomp online aan!

Na verzending ontvang je binnen 24 uur 3 offertes per e-mail toegestuurd. Beantwoord de eerste vraag om te beginnen!

Wil je meer weten of heb je hulp nodig?

Neem contact op met ons gespecialiseerde team. We adviseren je graag!

Inhoud